foto JolandaMijn werkzame leven ben ik gestart in de jeugdhulpverlening; eerst als begeleider van tienermeiden, later in de pleegzorg. Daarna heb ik trainingen gegeven voor het CNV.

Sinds een aantal jaar werk ik als consulent bij een vereniging voor ouders en belangenbehartigers van mensen met een beperking (www.sien.nl). Ik geef informatie en advies, bemiddel bij conflicten en organiseer cursussen om het sociale netwerk rond mensen met een beperking te versterken.

Hierdoor ben ik goed bekend met allerlei zaken rond de zorg van mensen met een beperking, de AWBZ en zorgaanbieders.

Ik weet hoe belangrijk het is dat het goed gaat met “de cliënt”;  dat kan jijzelf zijn,  jouw kind, je zus, je partner of je vader. Het gaat om goede zorg en kwaliteit van leven voor hem of haar!

Problemen in de zorg, de samenwerking of in de communicatie kunnen een grote impact hebben. Om die reden bied ik graag mediation aan om deelnemers te stimuleren samen oplossingen te zoeken waarbij het belang van de persoon in  kwestie de basis is.

Als die basis er werkelijk is, is veel meer mogelijk dan vooraf gedacht werd.

Mijn motto is: “Als iedereen bereid is óók de ander te begrijpen, worden optimale kansen gecreëerd voor het vinden van oplossingen.”

(06) 81 35 62 76

denhartog@dezorgmediator.nl